? ??????????????Black and White Twilight? ????? ?? ???Rating: 4.7 (16 Ratings)??0 Grabs Today. 3698 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????????Twilight Grunge? ????? ?? ???Rating: 4.7 (25 Ratings)??0 Grabs Today. 5134 Total Grabs. ??????Preview?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Rabu, 24 Mac 2010

Ujian.......

Assalamualaikum.... kpd semua rakan2 bloggers sekalian....


N3 kali ni aku nk berkongsi pengalaman yg bru aku lalui dgn member aku yg juga klas mate aku, yang juga merangkap house mate aku dan selaku roommate aku.... Juan....


Kami nk blik dari kelas td (Ulu Pauh).. jauh oooo....

Ketika naik motor bersama juan, masing2 tengah melayan jiwang diatas motor buruk aku tu dgn cuaca yang mendung... tiba2....


Motor aku trus jadi melelong.... mujur la aku bwk x brapa laju.... jaun pun mcm dah cuak dah....

Motor aku wt hal lg... tayar blakang pancit... plak...


Slang 2 minit lepas tu ujan pulak turun mencurah2.... abis lenjun aku dan juan.. Nasib baik ada fly over kt area tu leh la kami tumpang teduh...


huhuhu dugaan.... bila ujan dah reda cket aku pun try la bwk motor buruk aku tu dalam keadaan melelong2 mencari kedai motor yang terdekat, selang 3 minit lepas tu ujan mencurah2 lagi... lenjun lg kami wt kali yang ke2...


Alang2 dah lenjun kami teruskan juga ke kedai motor terdekat... sampai jer kt kedai tu, motor aku terus dibaiki...


Alhamdulilah aku dgn juan selamat gak sampai kt umah walaupun lenjun....


Bila dah jadi kes mcm ni aku pun mula la jadi x sabar nk kerja, nak pakai keta.... huhuhu....



Tapi walau bagaimana pun, Alhamdulilah kami selamat gak sampai kt umah....


Ok takat ni saja entry utk kali ni... Nanti ada masa aku merapu lg ok....

3 ulasan:

dkama berkata...

Perhh ae86 tuh... PEACE,...

juan berkata...

nasib bek aku pandai imbang bdn..hahak

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini