? ??????????????Black and White Twilight? ????? ?? ???Rating: 4.7 (16 Ratings)??0 Grabs Today. 3698 Total
Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????????Twilight Grunge? ????? ?? ???Rating: 4.7 (25 Ratings)??0 Grabs Today. 5134 Total Grabs. ??????Preview?? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Isnin, 25 Januari 2010

AAAGGGHHHH...... TENSIONNYA AKU....

Assalamualaikum... sory coz lama x wt entry.. aku agak sibuk sejak kebelakangan ni. Sbnrnya x de la sibuk sangat, cuma tension dengan beberapa masalah yg x dpt di elakkan...
Kat sini aku nk kongsi la cket masalah aku dgn suma bloger yang masuk blog aku ni...
Bila masuk je sem ni aku dh plan mcm2 nk wt, nak bli external hard disk baru la apa la....
Bila masuk je sem baru, aku heran jgk tgk duit ptptn org len dh msuk tapi nape duit aku x msuk lg...
Aku pun p la rujuk kt Jab. Bendahari, nk tau nape loan aku x msuk lg? Jab. Bendahari suruh aku call sndri ptptn, aku pun call.... bila dpt je depa sambung ke beberapa talian... trus putus....
Aku punya la bengang tahap cipan dh time tu...
Aku p ngadu kt jab. Hal Ehwal Pelajar.... Setelah diselidik ada sikit ter"missed" nama aku... So HEP dah tlg settle kan... Alhamdulilah....
Tapi yg x bestnya.... ujung bln 2 bru duit aku msuk....
sengsaranya aku sementara nk tgu bln 2 ni..... Adoi....
Malang sungguh.....

Ok takat in jer aku nk merapu, nk kongsi masalah aku kt bloger yg msuk blog aku...
Any way thanks kt suma bloger yang melawat blog aku ni dan klik2 kt blog aku ni....
Thank you very much....

1 ulasan:

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini